Pinsetur 2014

 Nå men som de ”nye” i flokken fik vi til opgave at beskrive pinseturen kort…
(Tror ikke lige den beslutning er helt gennemtænkt… J )

 Fredag ankom de fleste og fælles teltet blev rejst og hurtigt indrettet med køleskab og en virkeligt intenst blinkende lys kæde. (mange tak til Jimmi som havde den med, vi har en ide om at det var den der medvirkede til at alle gik ret tidligt til ro…) Der blev grillet og hygge i stor stil og alle tøserne var en tur ude og aften bade.

  Lørdag tog vi ud med klubbens rib med Poul Erik, Michael og Jimmi og den legendariske ”Grib” med lange Ole ved roret, Julemanden (Lars) og os ”nye grønskollinger”. En super smuk dag, høj sol og havblik.

    

 Målet var S103 & Hollænderen. Det blev til to fantastiske dyk, fin sigt og ingen strøm.

 Inde fra land blev der også dykket fra stranden og Laila fik vist nok at se til ved at forsøge at følge med Louise som gav hende en turbo strand rundtur hvor der ifølge Louise kun kunne ses kedelig tang og sten.. Formodentligt fordi alt andet blev skræmt væk af Louises hækbølgeJ

 Der var en flok flittige sjæle som brugte resten af eftermiddagen på at fylde flasker. Da aftenen faldt på og alle unger - inkl. Louise - både var i sukkerchok og godt solbrændte blev der tændt op i grillen. Hygges skulle der og så havde Otto jo bryllups dag og det blev fejret med to super lækre slik lagkager, mums. (Vi glæder os til at fejre Ninna´s bryllupsdag) 

 Som vi alle ved, får børn hurtigt nye venner på en camping plads, og det gjaldt også Caroline, som fik en måske kæreste ved navn Hakuna Matata. Eller var det bare noget han sagde hele tiden? Han var jo tysker, så lidt udfordringer med sproget må der have været J
Pludselig kom Simon ind og alle på tur, først hentede han Farmand Ole som skulle over og se SPIKE! (Hakuna Matata ´s lille søde labrador) Da de kom tilbage blev det Martin og Poul Eriks tur til at se den, og sidst men ikke mindst måtte Mor-Louise også traske over og se den lille hund.. Fælles for alle var deres  blege udtryk i ansigtet og den samme kommentar da de kom tilbage.. ”Øh jeg skulle ikke ind i rockerborgen, så jeg kiggede bare ude fra… Spike´s  ”far”, var tilsyneladende fan af både Harley´s og læderveste
J

 

 Søndag morgen startede noget våd og med både lyn og torden.. Men trods den dårlige vejrudsigt, tog vi afsted igen med bådene RIB & GRIB.
Selv om prognosen havde sagt mindre bølger, så var de (i hvert fald for os nybegyndere) rigeligt store… Målet blev igen S103, som Niels der kom tidligt søndag morgen gerne ville se, og der havde vi igen et rigtigt fint dyk.

 

 

 Efter en blanding af frokost/søsyge blev PE droppet af ved Pøls Rev og vi andre tog et dyk på ”Conni”, lille fint fragt skib.
Turen sluttede af i god stil med en is på havnen
J

 Turen gik for børnefamilierne til Danfoss Univers. 

 Martin og jeg tog hjem søndag, så hvad der skete søndag aften og mandag kan vi kun gisne om J
Men vi siger mange tak for denne gang, det var en fornøjelse for os nye at opleve hvor varmt og venligt der blev taget i mod os, det var virkeligt overvældende og vi glæder os allerede til næste år…

Trine & Martin.