Tirsdagsdyk d. 27. juli 2010

På en flot tirsdag aften med sol på himlen, fladt vand og kun lidt strøm i Bæltet lagde Marsvinet som sædvanligt fra land lidt over kl. 19.00 med en stor flok aktive dykkere ombord.

Turen gik til området lige syd for Søbadet, hvor nogen tog strømmen stille og roligt langs skrænten og hen til Søbadet, mens andre dykkede dybere og blev i området syd for Søbadet. Alle havde nogle gode oplevelser, og makkerparringen vidste sig i de fleste tilfælde at være rigtig god J.

tirsdagsdyk

Naturmæssigt under vand var der flere krabber bevokset med svampe, ligesom bevoksningen på sten i øvrigt er meget rige på svampe. Om det er svampens kamp mod krabberne eller omvendt ved jeg ikke, men krabberne ser i hvert fald lidt mystiske ud.

Vi havde et nyt medlem med på turen og velkommen til dig Karsten (måske er det med C?). Håber ikke, at nogen har fået skræmt dig væk igen?

Vi var i alt 14 dykkere med på turen, så måske er det årets rekord for antal dykkere med Marsvinet på samme tid og med god disciplin på agterdækket, så gik til- og afrigningen rigtig fint.
På land igen hjalp alle til med at få grejet placeret i skylleområdet og Thomas tog tørnen med at skylle stort set alles grej. Tak for det!

Tak for endnu en fornøjelig klubaften.

Hilsen Helle