Klubtur til Djursland 2009

Lørdag d. 26 september drog 8 glade dykkere med biler, campingvogn og gummibåd til Djursland, hvor der skulle dykkes både lørdag og søndag.Alle praktiske opgaver omkring forplejning ol var delt blandt deltagerne, så vi kunne bruge al vores fokus på dykningen, som er noget anderledes på de kanter, end vi er vant til fra Lillebælt.

djursland1

Lørdag dykkede vi fra stranden ved Sangstrup klint, Her var der hvid bund mange steder og begroninger med bredbladet tang,hvor der gemte sig mange Tangnål ol. Der var forskydninger i bunden, så vi fik også oplevelsen af at svømme langs en væg og nede i en kanal.

Fine dyk på førstedagen.

Sidst på eftermiddagen holdt kørte vi til vores samlingssted ved et lejet hus. Godt turen ikke var længere, for Alfaen fik hoste og måtte have en pause.I løbet af aftenen blev vi præsenteret for et par mærker af de gyldne dråber og vi fik besøg af Fedtmule, Wilbæk, statsminiseren og flere andre personligheder på meget underholdende vis.

djursland2

Søndag dykkede vi ved Fornæs Fyr. Gummibåden blev sat i vandet, så vi kunne få lidt dybde på dykkene. Også her var bunden og begroningerne anderledes end i Lillebælt, og vi havde alle nogle fine dyk.Turen sluttede sidst på eftermiddagen ved klubben, hvor grejet og gummibåden blev ordnet og sat på plads. 

Super tur, som bestemt er en gentagelse værd.

Hilsen Helle