Har du altid drømt om at få et dykkercertifikat?

 

Lær at dykke med dykkerklubben Marsvinet-Lillebælt og få et PADI Open Water Diver dykkercertifikat.

Et PADI dykkercertifikat er gældende internationalt og vil give dig fantastiske oplevelser under vandet, hvor end du kommer frem :-).

Det kan du med dit dykkercertifikat:

Når du først har bestået din grunduddannelse som dykker, kan du med dit internationale PADI dykkercertifikat, leje udstyr og deltage på dykkerture til en max dybde på 18m over hele verden. Du har også mulighed for at videreuddanne dig til at blive en mere erfaren og sikker dykker hos os.

Krav for at starte på dit Open Water Diver Kursus:

Det er på ingen måde specielt krævende at tage sit PADI dykkercertifikat og man skal ikke være nogen superatlet for at lære at dykke, men man skal være i almindelig god form og have et fornuftigt helbred. Desuden skal man kunne svømme 300 meter m. maske, snorkel og svømmefødder uden problemer og træde vande/holde sig flydende uden hjælpemidler i 10 minutter, men det afprøver vi i svømmehallen!

Sikkerheden er i højsædet på dykkerkurser hos Dykkerklubben Marsvinet-Lillebælt

Sikkerhed og tryghed i forbindelse med uddannelsen prioriteres meget højt, da det for mange kan være en lidt grænseoverskridende oplevelse at trække vejret og lave øvelser under vandet. Derfor er uddannelsesforløbet også afsat ekstra god tid i både teori-lokalet, svømmebassinet og havet til at blive fortrolig med både teori og praksis.

Hvornår

Vi starter hold op den 3. februar 2015 og forventer at være færdige den 24. april. Der vil være 3 gange teoriundervisning, 4 gange 1½ times dykning i svømmebassinet, sidste gang den 15. marts, og fire gange åbenvandsdyk i løbet af april, hovedsagligt på tirsdage.

Pris

Prisen for kurset er 2.500 kr.

Beløbet indeholder certificeringsudgifter til PADI på 300 kr og 1/2 års medlemskab af Dykkerklubben Marsvinet-Lillebælt og Dansk Sportsdykkerforbund (koster normalt 700 kr. og inkluderer, kollektiv dykkerforsikring, medlemsbladet sportsdykkeren, fri luftpåfyldning, mulighed for deltagelse i diverse dykkerture og arrangementer i klubben, billig videreuddannelse og meget mere)

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, datoer, udstyr, pris eller noget helt andet, kontakt da Martin (Instruktør) på 3119 4032

Link til kursusplan og øvrige informationer I forbindelse med kurset