DIVERS NIGHT 2014

Den 6. november er det igen tid til Diversnight og hyggedykning på højt plan ved Ammoniakhavnen.

Dykkerklubber fra hele landet og Fyns Dykkercenter har slået sig sammen omkring et ikke kommercielt arrangement, hvor dykning, hygge og god mad er i fokus.

...

Fyns Dykkercenter sponsorerer grillet oksefilet med kold kartoffelsalat og en øl eller vand efter dykket.

Vi har søgt om og fået tilladelse til at bruge den store plads foran ammoniak siloerne, således der bliver gode parkeringsmuligheder og ingen problemer med plads til alle.

De fleste klubber kommer med telte, så man kan være i tørvejr, hvis det skulle blive møgvejr Fyns Dykkercenter har ligeledes vores eget telt med.

Der er indskrivning fra kl. 18:30 til 20:00, så der er styr på hvem som er i vandet. Det er Fyns Dykkercenter som står for sikkerhed og belysning under arrangementet. Kl. 20:14 skal man være undervandet og hvor længe man ønsker at dykke, er op til en selv...

Arrangementet er for alle, også for dem der ikke har lyst til at hoppe i vandet på dagen.

Det vil være en stor hjælp, hvis man giver besked til sin klub eller til Fyns Dykkecenter om man deltager, således der er mad nok til alle

Lidt yderligere oplysninger på forum under til vands. Klubben får en lille stand I teltet, hvor der udstilles lidt vragskrammel, billeder osv fra klubben.

ALLE ER VELKOMMEN..

PS! Husk tilmelding af hensyn til indkøb af mad