HELT FAAAANTASTISK DAG  

Man bliver jo nærmest helt rørt   13-14 deltagere til klubbens Marsvinedag… Det er helt vildt.

Startede med fælles morgenmad, for dem som kunne komme op og fordeling af opgaverne.

Der blev slebet til den helt store guldmedalje og bunden og sider over vandlinien blev klargjort til maling. En del af fordækket og taget blev også slebet.
Roret blev taget af og slebet og skrueaksel blev trukket ud for inspektion – det var så ikke så godt, da da der var tegn på skader på skrueaksel. Håber dog vi kan løse problemet ved at vende aksel og få en passet til igen, så vi ikke skal investerer i en ny.
Nicolai lakerede skufferne i styrhuset (nu mangler de kun 11 lag lak). Michael kæmpede med at få gummibelægningen af i styrhuset med succes og han rengjorde styrhus og sovekabine.

Der blev arbejdet på nye bundventiler (tror jeg nok) og målt op til svinger til sidescan sonar (skroggennemføring). Gorm lå nede i skrueakselbrønden det meste af dagen – primært fordi han er nyeste medlem og derfor får fornøjelsen af det mest beskidte arbejde  – samt fordi han er den eneste der kan være dernede  TAK Gorm…
Der blev forberedt diverse glasfiber reparationer og en masse andre ting… er dog ikke helt klar over, om dem som var i styrhuset det meste af dagen, rent faktisk lavede noget, eller om de bare sad og drak øl, mens Michael gjorde rent.

Selvom det var en ret hård dag (siger min krop), var det også en fantastisk sjov dag i helt formidabelt godt selskab. Det er dage som denne, som gør, at jeg gider lave frivilligt arbejde.

I morgen fredag, er vi nogle få stykker som mødes og ser om vi ikke kan nå at slibe resten af overbygning og dækket – dog under forudsætning af, at det ikke regner (der kommer udmelding senere, her på forum og facebook)

Ny status vil blive postet dagligt.

En kæmpe tak til alle dem som gav en hånd med idag – det var virkelig uvurderligt